Culinair genieten en een abstract kunstwerk als aandenken.

Een interactieve en gezellige combinatie van koken en kunst maken. Deze workshop heeft een prachtige balans tussen creativiteit en culinair genot. Zeker een aanrader voor een vrijgezellenfeest, teambuilding, uitje met het bedrijf of familiefeest.

Abstract Kunstwerk

Naast een smakelijke maaltijd maken jullie tijdens deze workshop een groot abstract kunstwerk. Het grote doek wordt gevuld met verf maar we werken met alles BEHALVE kwasten. Denk aan grove spatels, trekkers, handen, spons., etc.

Deelnemers moeten om de beurt iets toevoegen aan het gezamenlijke abstracte werk. Het dwingt iedereen om kritisch naar compositie en kleur te kijken. Waar en wat voeg jij toe? Fijn is dat je niet hoeft te schilderen met kwast, veel mensen zeggen niet goed te kunnen schilderen en voelen zich niet zo prettig met een kwast in de hand. Om dit kunstwerk te maken ga je lekker kliederen en wordt het ook nog eens mooi om te zien.

De resultaten van deze workshop zijn steeds fantastisch en ogen zeer professioneel. Op zeker dat jullie kunstwerk een mooie plek op kantoor verdient!

Wat gaan jullie koken tijdens de kook en schilderworkshop?

Jullie mogen zelf kiezen uit een van onze vele kookworkshops. Tapas, Italiaans, Surinaams of Marokkaans, het kan allemaal. We helpen je graag meedenken dus neem gerust even contact op! Natuurlijk mag je het kookwerk ook aan ons over laten. Je geniet dan van een viergangendiner en maakt een kunstwerk.