Wie ben ik?!

Hoi!

Ik ben Muriel, leuk dat je er bent!
Wat mijn werk zo leuk maakt? De bijzondere kracht van samen dingen beleven en samen culinair of creatief bezig zijn. Steeds weer zie en voel ik “het” gebeuren. Ik geniet van de vrolijke sfeer die tijdens onze workshops altijd ontstaat. Een ambiance waar iedereen lekker door elkaar heen loopt en contact met elkaar heeft. Ondertussen genietend van heerlijke gerechtjes, een lekker drankje en fijne muziek.

Onze workshops verbinden en verrassen mensen. Je ziet elkaar door een nieuwe bril, in een ongedwongen setting. Met veel plezier zorg ik voor toegankelijke recepten en een plek waar iedereen zich thuis voelt.

Onze workshops vinden voornamelijk plaats in mijn geweldige studio in Amsterdam. Maar je kunt me ook inhuren om bij jou thuis of bij jullie op kantoor te komen kokkerellen.

Veel plezier op mijn site. Neem vooral contact op als je vragen hebt.