Food for a Sunny Mood, Czaar Peterbuurt

Jullie zullen begrijpen dat onze kookstudio op dit moment redelijk op z’n kont ligt. Al vanaf maart zijn de wekelijkse culinaire feestjes helaas passé. Maar elk nadeel heeft z’n voordeel want ik heb de afgelopen maanden weer volop tijd gehad voor mijn grote passie KOKEN! Sinds de Corona uitbraak kook ik maaltijden voor mensen uit de buurt (Czaar Peterbuurt, Funen, Oostelijke Eilanden, Borneo). De recepten die ik maak komen uit alle wereldstreken, net zoals de kookworkshops in mijn studio. Wonen in een multiculturele stad als Amsterdam maakt ingrediënten uit de hele wereld heel toegankelijk en daar doen wij ons voordeel mee.

Zie onderaan deze pagina een aantal voorbeelden van menu’s die ik de afgelopen maanden heb gekookt.

Join the FOOD FOR A SUNNY MOOD WhatsApp groep! - 06-41587681

Wordt lid van de Food for a Sunny Mood WhatsApp groep en ontvang twee keer per week een menu voorstel. In deze App-groep kan je geen reactie achterlaten, je wordt dus niet gek van alle reacties van anderen. Wanneer je wilt bestellen dan stuur je mij een persoonlijk WhatApp’je.

De maaltijden staan vanaf 17 uur voor je klaar om afgehaald te worden. Wil je dat we komen bezorgen? Dat kan, we vragen daar geen geld voor maar onze bezorger (lees mijn zoon) oftewel de “Kleingeld brigade” slaat een fooitje natuurlijk niet af!

Betaling gaat via een tikkie die je diezelfde avond nog ontvangt (en heel soms de dag erna).

Vlees of vega

Vaak kook ik vegetarisch maar soms ook gerechten met vlees. Wanneer er een vleesgerecht wordt gekookt zorg ik er altijd voor dat er ook een vegetarische variant is.

Verzoekjes

Ik vind het heerlijk om mensen culinair te verwennen en vind het geweldig om culinaire verzoekjes aan te nemen. Laat me weten waar jij zin in hebt en ik zal er alles aan doen om jouw verzoek in het weekmenu te verwerken.

Privé diners

Naast Food for a Sunny Mood kook ik ook op aanvraag. Heb je thuis bijvoorbeeld een etentje en geen zin om uren in potten en pannen te roeren. Ik ga graag voor jullie aan de slag. In overleg komen we vast en zeker tot een mooi menu.

Huiskamerrestaurant

Als de Corona maatregelen weer versoepelen zal ons huiskamerrestaurant weer open gaan. Je kunt een diner boeken in onze studio vanaf 6 personen. Alles is mogelijk, menu in overleg.

voedselboomvoor-folder.tif