Vergaderen bij Kunst&Kook

Bijzondere vergaderlocaties

Een verrassende en inspirerende vergaderlocatie draagt bij aan de creativiteit en en productiviteit van alle deelnemers. Wanneer daarbij ook nog eens verantwoord en smakelijk gegeten en gedronken wordt dan kan je samen met je team tot grote hoogtes stijgen.

Studio in Amsterdam

Onze studio is gesitueerd in een oud Karakteristiek schoolgebouw uit 1890. In deze open en loftachtig ruimte met hoge plafonds ontvangen we groepen tussen 10 en 24 personen. De ruimte is altijd exclusief voor één groep.Door de prettige informele sfeer voelen alle gasten zich snel op hun plek.

Er zijn diverse tafelopstellingen mogelijk en uiteraard kan er gekozen worden voor smakelijke catering, verzorgd door Muriel, de eigenaresse van Kunst&Kook. Er zijn diverse loungeplekken en een kleine maar fijne buitenruimte waar jullie gebruik van mogen maken. Daarnaast is Kunst&Kook slecht enkele tientallen meters verwijderd van het Funenpark waar je tijdens een pauze even een frisse neus kunt halen of een balletje kunt trappen.

Voor de lunch of als afsluiter is het mogelijk om met je team een kookworkshop te volgen of het tijdens een culinaire uitdaging opnemen tegen je collega’s.

Vergaderarrangementen:

Onze studio is te huur vanaf € 150,00 per uur. Minimaal drie uur.

Koffie/fris-arrangement

Koffie, thee, frisdranken, water met munt en citroen en een huisgemaakte koek. €10,00 p.p.

Vergaderbreak

Naast alle non-alcoholische drankjes serveert de locatie een huisgemaakte snack (in overleg). €16,00 p.p.

Lunch

Verse en huisgemaakte lunch, keuze uit salades, belegde luxe desem broodjes en soep. Menu in overleg. Vanaf €16,00 p.p.

Diner

Met veel plezier verzorgen wij na afloop van uw vergadering een smakelijk diner. Laat ons weten van welke keuken je houdt en we maken met plezier een offerte voor je op. Prijzen vanaf € 50,00 p.p. voor een driegangendiner.

Borrelarrangement

Wijn, bier en fris. Verschillende hapjes, zoals plateau Franse kazen, verschillende worstsoorten en zoutjes met smakelijke dips. €15,00 p.p.

Borrelhapjes

Verschillende hapjes zoals plateau Franse kazen, verschillende worstsoorten en zoutjes met dips. € 7,50 p.p.

Taart

Graag bakken we verse taart om tijdens een pauze van te genieten. Prijzen vanaf € 30,00 per taart

Kookworkshop

Keuze uit en ruim assortiment aan kookworkshops, prijzen vanaf € 42,00 p.p.

*Prijzen exclusief btw