Een van de populairste workshop van dit moment, en terecht! Ik ben groot fan van de Arabische keuken en wil jullie ook graag kennis laten maken de heerlijke aromatische smaken.

Gelegen in een prachtige multiculturele wijk in het centrum van Amsterdam zijn we door onze Arabische buren geïnspireerd tot het geven van deze workshop.

De invloeden van zowel de Mediterrane als de Afrikaanse keuken zorgen voor de meest uiteenlopende en smaakvolle recepten. Tijdens deze kookworkshop maak je kennis met veel verse ingrediënten en kruiden die doorgaans erg goed verkrijgbaar zijn. Veel voorkomend zijn bijvoorbeeld saffraan, komijn, kaneel, peterselie, koriander, olijfolie etc. Tijdens de kookworkshop maken jullie 8 tot 10 verschillende gerechtjes. Zeer gevarieerd en toegankelijk. Een greepje uit de gerechtje die je maakt: Tajine met kefta (bij goed weer pruttelt deze buiten op de Marokkaanse stenen brander die ik vorig jaar uit Marokko meebracht), hummus, garnalen in chermoula, dadeltaart, Marokkaanse thee en nog veel meer.

Zeer geschikt voor vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje Amsterdam, teambuilding activiteit, familiefeest etc.