Mixologie

Shaken, stirred, zoet of toch bitter? Mila neemt je mee in de wereld van mixologie. Ofterwijl; cocktails maken! Ontdek welke smaken fantastisch combineren. Maak samen met je collega’s of vrienden de lekkerste gin & thyme & tonics, of de whiskey sour zoals je hem nog nooit geproefd hebt. Of bedenken jullie zelf een nieuwe cocktail? We zorgen voor een ruime keus aan dranken, kruiden, bitters and more!

Ciao! Mijn naam is Mila.

Na jaren aan de bar te hebben gezeten, was ik er klaar voor om zelf de allerbeste cocktails (en mocktails!) te shaken. Op diverse plekken heb ik het vak geleerd van de allerbesten, eerst in Barcelona, later in Den Haag bij Tikki Bar Vavoom en vervolgens in Italië. Inmiddels heb ik mijn eigen recepten ontwikkeld die zijn geïnspireerd op, en gecreëerd met allerlei kruiden, specerijen en vers fruit van over de hele wereld. En wat de bartenders en “mixologen” mij hebben bijgebracht wil ik graag met jullie delen!

What are we waiting for?

Waar zullen we Shaken?

Cocktail shaken kan onderdeel zijn van een kookworkshop bij Kunst&kook. Maar kan ook een op zichzelf staande workshop zijn. We kunnen deze geven in onze studio in Amsterdam maar ook bij jou thuis of op kantoor.

VrijMiBo 2.0!

Na al die Chardonnay’tjes en Corona biertjes op kantoor is een goede cocktail een mooie afwisseling. Deze maken jullie zelf onder begeleiding van sprankelende Mila. Na anderhalf uur cocktails proeven en shaken begin je vrolijk aan je weekend… niet meer rijden he?!!

ps Mocktails maken is natuurlijk ook mogelijk. Waanzinnige smaakcombinaties zonder alcohol!.. dan mag je nog wel rijden dus!