Mooie combinatie van een kook- en schilderworkshop

Waarom zou je kiezen voor deze gecombineerde crea-culi workshop?

  • Bespreek belangrijke thema’s op een vernieuwde en creatieve manier.
  • Ga naar huis (of naar kantoor) met een blijvende herinnering aan de waardevolle dag.
  • Zelf de meest kritische gasten zijn na afloop erg enthousiast.
  • Kies zelf met welke kookworkshop je het schilderen combineert.
  • Samen op ontspannen wijze kokkerellen zorgt voor mooie gesprekken.
  • Ontmoet je collega’s eens in een heel andere setting.

Een bijzonder interactieve en gezellige kook- en schilderworkshop met een prachtige balans tussen creativiteit en culinair genot. Deze workshop is heel geschikt voor een vrijgezellenfeest, teambuildingdag, uitje met het bedrijf of familiefeest.

Naast een heerlijk diner werken jullie samen aan een bijzonder schilderij (of twee) met een eigen thema. We verdelen de gasten in groepjes en jullie wisselen elkaar steeds af. Het ene moment sta je in de keuken en werk je aan een smakelijk recept en vervolgens voeg je iets toe op het gezamenlijke schilderij.

We werken in sessie van ongeveer 30 minuten. Na elke sessie staat er een lekker hapjes op je te wachten. We bespreken datgene dat geschilderd is en draaien de rollen dan om. De schilders worden koks en de koks krijgen een kwast in de hand.

Aan het einde van de workshop hebben jullie een schilderij dat bomvol staat met persoonlijke verhalen, een prachtig aandenken aan de gezellige avond.

Wat gaan jullie koken tijdens de kook en schilderworkshop?

Jullie mogen zelf kiezen uit een van onze kookworkshops. Tapas, Italiaans, Surinaams of Marokkaans, het kan allemaal. We helpen je graag meedenken dus neem gerust even contact op!