Wat een eyeopener is deze workshop. Je zult ervaren dat je met dezelfde ingrediënten compleet andere gerechten kan maken. Gooi je ziel en zaligheid in de recepten die je voor je collega’s maakt en laat je op jouw beurt verwennen door de “tegenstanders”.

Een interactieve culinaire uitdaging waarbij samenwerking centraal staat. Wedden dat jullie samen ontzettend veel culinaire kennis hebben en de meest fantastische gerechten uit jullie mouwen schudden?!

We verdelen jullie in 2 tot 4 teams (ligt aan het aantal deelnemers). Elk team krijgt een doos met exact dezelfde ingrediënten en de opdracht om 2 of 3 verschillende gerechtjes te maken voor een van de andere teams. Het eerste half uur van de workshop worden de recepten uitgewerkt en daarna gaan de handen uit de mouwen. Je kookt dus voor de leden van een andere team. Nadat ze het gerecht besnuffeld en geproefd hebben zullen ze er in goed overleg een cijfer aan geven. De cijfers tellen we bij elkaar op en het team met de hoogste score gaat aan het eind van de workshop met een culinaire attentie naar huis.