Teamwork in de keuken:

Dit is dé kookworkshop met enorm veel interactie. Een kookbattle waarbij deelnemers worden gedwongen om samen te werken, te onderhandelen en de sterren van de hemel koken.

De gasten worden na aankomst in drie of vier teams verdeeld en krijgen kookschorten in een eigen kleur. Elk team krijgt de opdracht om twee gerechtjes te maken met de ingrediënten uit een grote “mysterie-box” die gevuld is met zeer uiteenlopende unieke ingrediënten. De ingrediënten uit de boxen passen niet altijd goed bij elkaar en willen teams hun opdracht goed uitvoeren zullen ze ingrediënten moeten ruilen met de andere teams.

Naast de “Mysterie-boxes” zorgt Kunst&Kook voor een ruime voorraad “neutrale ingrediënten” dat zijn ingrediënten die door elke groep mogen worden gebruikt. Denk aan: gedroogde kruiden, sauzen, smaakmakers, etc.

Een heerlijk uitdagend bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest waar de deelnemers worden uitgedaagd op een vernieuwende manier samen te werken en te zorgen voor een prachtig en tongstrelend resultaat. De gemaakte gerechten moeten overtuigend gepresenteerd worden door de trotse koks. De kookresultaten zijn elke keer weer enorm verassend!

Een professionele jury beoordeeld de teams op basis van hun samenwerking, creativiteit, presentatie en natuurlijk smaak en presenteert dit aan het einde op amusante wijze. Voor de winnaars is er een culinaire prijs te winnen.

Battle & Shake?

Je kunt deze Culinaire Battle uitbreiden met COCKTAIL SHAKEN.
Het gaat dan niet alleen nog maar om de gerechten die jullie met je team op tafel toveren, maar ook om de cocktails die jullie zelf bedenken.
Per team zet jij een cocktail op tafel, geïnspireerd door de ingrediënten die je verwerkt in jullie gerechten.
Mila onze Cocktail godin gaat jullie daarbij helpen, met bartending feitjes, verdere inspiratie en de geheimste recepten onder de wereld van bartenders. Leer shaken, mixen en smaken combineren die niemand ooit eerder samen in een glas heeft gestopt! (meerprijs per persoon € 20,00)