Beleef een avond vol culinaire inspiratie tijdens onze Indonesische kookworkshop

Twijfel je nog welke kookworkshop je zal kiezen? Ik geef je wat tips:

  • Ontdek wat je allemaal kunt doen met de fantastische ingrediënten die in Amsterdam gelukkig heel goed verkrijgbaar zijn in de verschillende toko’s.
  • Beleef met je team of met je vrienden een avond vol fijne gesprekken. Want ontspannen koken nodigt uit tot een goed gesprek.
  • Na afloop kan jij al dat lekkers thuis namaken, onze recepten zijn namelijk Dummy Proof.

De Indonesische keuken heeft een rijke ontstaansgeschiedenis. De komst van Chinezen, mensen uit India, Europeanen en ook Arabische handelaren heeft ervoor gezorgd dat de Indonesische keuken zo rijk is aan ingrediënten en smaakmakers.

Tijdens deze geurige en kruidige workshop werk je aan een rijsttafel vol lekkere bij-gerechtjes. Vis, vlees en vegetarische gerechten zullen op tafel komen. Indien gewenst kan je huisgemaakte Rendang bijbestellen. De tafel wordt gevuld met ten minste acht verschillende Indonesische gerechtjes.

De ingrediënten die bij de Indonesische keuken worden gebruikt zijn gelukkig goed te verkrijgen in Nederland. Een bezoek aan een Aziatische toko is ontzettend inspirerend! Na afloop krijg je de recepten van deze workshop toegestuurd en hoop ik dat je, net als ik, regelmatig in de Aziatische supermarkt te vinden zult zijn.

In onze studio heerst altijd een vrolijke en ongedwongen sfeer. Ook bij deze workshops zullen jullie tijdens het koken allemaal bij elkaar blijven en genoeg tijd hebben om samen plezier te hebben en te praten.