De echte Japanse keuken ontdekken tijdens deze Japanse Streetfood kookworkshop

Als je de échte Japanse keuken wilt ontdekken ga je eten bij de kraampjes op straat. Daar eet je het voedsel van het volk! Op het gebied van streetfood is Japan een echte topper. Elke regio en stad heeft zijn eigen specialiteiten.

Tijdens onze Japanse Streetfoodworkshop laten we de sushi voor wat het is. Die kennen we allemaal al. We gaan op een ware ontdekkingsreis door het culinaire Japan. We werken met vreemde ingrediënten met nog vreemdere namen, rare wortels, een nieuw soort pan en gebruiken technieken die we nog niet eerder zagen. We toveren authentieke Japanse gerechtjes op tafel en gaan samen proeven en praten over onze bevindingen. Wat een rijkdom dat we alle originele ingrediënten hier in Amsterdam kunnen kopen!

Na afloop sturen we de recepten via een e-mail naar jullie toe. We delen ook graag het adres van het Amsterdamse supermarktje (Atariya) waar je al ingrediënten van deze workshop kunt kopen. Ze worden allemaal rechtstreeks uit Japans geïmporteerd, en bezoek aan deze leuke winkel is al een belevenis op zich!