Een zoete, gezellige en leerzame break met je collega’s, familie of vrienden.

Verras je thuiswerkende collega’s met een zoete en leerzame pauze. Dompel ze een uurtje lang onder in chocolade en gezelligheid.

Ontvang een bonbonpakketje via de post

Alle teamleden krijgen via de post een mooi bonbonpakketje toegestuurd met daarin zes flinke huisgemaakte bonbons (twee slagroomtruffels, twee sinaasappel-marsepein bonbons en twee bonbons van witte chocolade en framboos). We ontmoeten elkaar tijdens een online sessie waarin ik je van alles vertel over chocolade en laat ik middels een filmpje en live uitleg zien hoe elke bonbon is gemaakt, geloof me dat is helemaal niet zo ingewikkeld als je misschien denkt. De receptuur van deze bonbons stuur ik mee in het bonbonpakket en zo kunnen alle deelnemers de bonbons thuis nog eens namaken. Samen beleven jullie een ongedwongen en gezellige pauze die ook nog eens leerzaam is.

Verbinding, online!

Muriel is eigenaresse van kookstudio Kunst&Kook in Amsterdam. Al jaren geeft zij bonbonworkshops en kookworkshop aan teams. Nu teamuitjes voorlopig niet door kunnen gaan en collega’s elkaar veel minder zien heeft zij een manier gevonden om mensen toch te verbinden en culinaire kennis aan hen over te dragen.

Giftbox of kerstpakket

Deze activiteit is uit te breiden met een giftbox gevuld met producten waarmee de deelnemers thuis bonbons kunnen maken. Denk aan, verschillende soorten chocolade, marsepein, een doorhaalvork en eventueel een digitale thermometer. In overleg kunnen we er vast een prachtig verwenpakket van maken.