Online Tapas maken met je team

Tijdens deze ontspannen online Tapas kookworkshop beleef je een hoop culinaire gezelligheid met je collega’s, familie of vrienden. We ontmoeten elkaar via een live stream (Zoom of Teams) en op informele wijze neem ik jullie stap voor stap mee in het maken van de verschillende Tapas gerechtjes. Er is genoeg ruimte en tijd voor interactie want gezelligheid en verbondenheid is waar het om draait… en om lekker eten natuurlijk…. altijd!

Tijdens anderhalf uur durende workshop maken jullie vijf soorten Tapas. Bijna alle ingrediënten komen via de post naar je toe. Daarnaast ontvang je een e-mail met uitgebreide informatie, recepten en een checklist (wat zet je allemaal van te voren klaar).

We gaan er vanuit dat je basis ingrediënten zoals olijfolie of zonnebloemolie, zout en peper in huis hebt. Daarnaast vragen we je om eieren en champignons te kopen. We durven het niet aan om die twee op te sturen, wordt waarschijnlijk een zooitje! Alle overige ingrediënten vind je in de Tapas Box.

Wat gaan we maken tijdens deze workshop:

  • Tortilla (Spaanse aardappel pannenkoek)
  • Pinxos (Smaakvol en kleurrijk belegd broodje)
  • Champignons met pittige chorizo of vega met gerookte papirka
  • Manchego met membrillo
  • Pimientos de Padron

Aanvullende opties:

Sangria maken - € 8,00
We sturen alle ingrediënten voor het maken van Sangria mee. Denk aan flesje wijn, bruisend water, scheutje Brandy en fruit.

Fles Spaanse Rioja wijn, 750 ml - € 15,00

Flesje Spaanse rode wijn, 250 ml - € 6,50

Ons streven:

Wij zijn pas tevreden als jullie allemaal een gezellige en ontspannen middag of avond hebben beleefd waarin je je verbonden voelde met je collega’s of vrienden én hebt genoten van jouw smaakvolle zelfgemaakte tapas gerechten.

Maak je eigen Sangria tijdens de online Tapas workshop!