Online wijnproeverij

Zoek je naar een manier om gezellig samen te komen met je collega’s, vrienden of familie? Deze wijnproeverij is wellicht een goed idee!

In de Toscaanse heuvels vind het een verlaten dorp dat door Leonard en zijn kompanen is omgetoverd tot het goed lopend ervaringshotel Novanta. We werken er samen met lokale ondernemers en gaan, samen met onze gasten, regelmatig op bezoek bij de verschillende wijnboeren uit de omgeving. Tijdens deze online proeverij proeven jullie wijnen van onze Toscaanse vrienden! Naast het proeven van de wijnen gaan we mooie wijn-spijs combinaties maken met de meeleverde hapjes.

Naast twee rode en twee witte wijnen spelen jullie ook een online quiz. Je beantwoord verschillende vragen via een app op je mobiele telefoon. Aan het einde van proeverij weten we wie jullie Wijnkoning(in) is!

Wat mag je verwachten als je deze proeverij boekt:

  • Elke deelnemer krijgt een Wijn Box thuisgestuurd
  • Vier proefflessen wijn (twee rood, twee wit)
  • Bijpassende luxe borrelhapjes (bijvoorbeeld met kaas, olijven, worst of huisgemaakte bonbon)
  • Link naar online quiz
  • Livestream (Zoom of Teams)
  • Enthousiaste wijn connaisseur en quizmaster

Op maat gemaakte quiz

De online quiz kan speciaal voor jullie op maat gemaakt worden (tegen een kleine vergoeding) D.w.z. naast de vragen over de wijnen voegen we er met veel plezier een aantal vragen eventueel met foto’s aan toe die te maken hebben met jullie bedrijf, de jarige job of jullie familie. We maken het er met z’n allen echt een persoonlijke culinaire beleving van.