Populaire kookworkshop waarin de werkwijze van Ottolenghi centraal staat.

Toveren met groenten, vlees en vis, dat is wat we tijdens deze kookworkshop doen! In deze kookworkshop worden de Arabische en westerse keuken op vernieuwende wijze met elkaar verbonden. Je zult ontdekken hoe ontzettend veelzijdig bepaalde groenten kunnen zijn. De groenten die we als kind vies vonden blijken opeens ook een heel andere kant/smaak te hebben. Je leert ze als het ware opnieuw ontdekken. De recepten die we tijdens deze workshop maken zijn vaak verrassend eenvoudig en groots in smaak. Het is steeds weer verrukkelijk om te zien hoe enthousiast onze gasten op deze recepten reageren.

Deze workshop kan heel goed volledig vegetarisch gegeven worden maar ook vlees en vis kunnen in het programma worden toegevoegd. En wist je dat Ottolenghi ook de meest waanzinnige desserts maakt?

We koken tijdens deze workshop niet alleen recepten die afkomstig zijn van Ottolenghi zelf maar maken ook recepten die in diezelfde geest zijn gemaakt. Want deze Arabisch-Westerse keuken is niet meer weg te denken en de recepten zijn talloos. We selecteren en bedenken alleen het allerlekkerste!