Schilderworkshop met spatels

Met verschillende soorten spatels verf in verschillende kleurencombinaties over prachtig karton verdelen, pure ontspanning en fantastische resultaten.

Bij deze nieuwe creatieve workshop bereik je in korte tijd en met minimale middelen een groots effect. Je kiest zelf een karton (400 grams papier, in alle kleuren van de regenboog) als achtergrondkleur. Daaroverheen verdeel je met behulp van acrylverf verschillende druppels verf die je vervolgens met een spatel uitsmeert. Dat alleen al is heerlijk om te doen. Elke soort spatel zorgt voor een ander bijzonder effect. Hou jij het rustig en ingetogen dan creëer je een kustwerk met een luxe en elegante uitstraling. Maar combineer je meerdere felle kleuren krijg je een spetterend resultaat.

Wanneer de verf opgedroogd is (terwijl wij een paar bakkies thee drinken) verdeel je je kunstwerk in kleinere stukken. Deze kunnen als postkaart worden gebruikt of worden in gelijst. Elke keer zijn we allemaal diep onder de indruk van de kunstwerkjes die zij ontstaan. Kijk maar eens naar de onderstaande foto’s. Ik zal nooit meer dure postkaarten kopen, ik maak ze voortaan zelf!

Deze workshop duurt 1,5 tot 2 uur en kan in onze studio of op uw eigen locatie plaatsvinden. Eventueel in combinatie met een door ons verzorgde lunch of high tea.

Deze workshop kan je ook doen in combinatie van een kookworkshop.