Onze Surinaamse kookworkshop is leerzaam, smaakvol en vooral leuk!

Waarop kies je voor een Surinaamse kookworkshop

  • Ontdek allerlei nieuwe ingredienten
  • Leer zelf fantastische gerechten maken, recepten krijg je achteraf toegestuurd.
  • Beleef een ongedwongen avond met je collega’s of vrienden.
  • Elkaar ontmoeten in een andere setting zorgt voor andere gesprekken.
  • Ontdek de culinaire kwaliteiten van je collega’s.
  • Eten maken voor elkaar, en ontvangen van elkaar zorgt voor een warme sfeer.

Tijdens de Surinaamse kookworkshop wordt er gewerkt aan acht tot tien heerlijke Surinaamse gerechtjes. Leer bijvoorbeeld hoe Roti kip wordt gemaakt en ontdek hoe lekker bakabana is met echte surinaamse pindasaus. Ook maken jullie een zoet-zure salade, pittige Plhauring (gefrituurde balletjes van gele erwten) en meer! Het lijkt een beetje op een tapas maaltijd, maar dan op z’n Surinaams.

De gerechten die worden gemaakt zijn helemaal niet ingewikkeld. Je hebt nog alle tijd om met je vriendinnen of collaga´s uitgebreid te kletsen en tussendoor geniet je van al die lekkere gerechtjes.

De recepten van de kookworkshop krijgen jullie na afloop toegestuurd. Tegenwoordig zijn al die bijzondere Surinaamse ingrediënten goed verkrijgbaar in de vele Toko’s in Amsterdam. Geniet dus van deze geweldige keuken en ontdek een hele nieuwe culinaire wereld.

De recepten voor deze kookworkshop komen van onze Surinaamse kok Natasja. Meestal is zij tijdens de Surinaamse workshop aanwezig en vertelt ze jullie over de kookgewoontes en haar jeugd in Suriname. Als kind in Suriname hielp zij haar moeder en oma elke dag in de keuken. Zo leerde zij de geheimen van de typische Surinaamse keuken. Geheimen die Natasja gelukkig met ons wil delen!

Deze Surinaamse kookworkshop is heel geschikt voor vrijgezellenfeest, uitje met het bedrijf, teambuilding en familiefeest.