Mooie mix Aziatische gerechten.

Tijdens deze veelzijdige workshop “brengen we een bezoekje aan” Thailand, Indonesië Japan, Korea en Vietnam, ga je mee?

Aziatische Toko’s:

Wat een mazzel dat onze studio in Amsterdam zit, het aanbod aan Aziatische ingrediënten is er enorm. Een bezoek aan een Toko (Wah Nam Hong is mijn favoriet) is altijd een feestje. Ik kom altijd thuis met veel veer producten dan er op mijn inkooplijstje staan. Er valt zóveel te ontdekken!

Ingrediënten:

Aziatische ingrediënten behoren tot de meest diverse, smaakvolle ingrediënten ter wereld. De variëteit, evenals de veelzijdigheid, geeft ons een eindeloos aantal mogelijkheden als het gaat om het creëren van smaakvolle, gerechten. Het scala aan Aziatische gerechten is echt verbazingwekkend.

Veel gebruikte Aziatische kruiden zijn gember, knoflook, chili, kurkuma, komijn en kaneel, ze worden allemaal gebruikt om kenmerkende smaken uit verschillende landen in Azië te creëren. Deze smaken worden vaak gecombineerd met verse bladgroenten zoals paksoi, spinazie en kool om een smaakvolle basis voor gerechten te maken. Het mooie aan het koken met Aziatische ingrediënten is dat ze vaak zorgen voor een unieke, umami-rijke diepte. Er zijn zoveel ingrediënten te ontdekken. Tijdens deze workshop maak je kennis met veel verse en gedroogde kruiden, groenten en verschillende sauzen.

De Aziatische workshop kan ook volledig vegetarische worden gegeven.

Waarom koken met je team?

Interactie en verbinding is waar het bij ons om draait. Kookworkshops zijn voor teambuilding een waardevol instrument voor zowel werkgevers als werknemers. Ze zijn een fijne manier om mensen bij elkaar te brengen, relaties te versterken en teamgeest te ontwikkelen. Daarnaast helpt het samen koken bij het bevorderen ook creativiteit, betere communicatie en eenheid in een team. Dat je naast al deze positieve aspecten ook nog een fantastische eet is toch geweldig?!

Recepten

De recepten die je tijdens deze workshop maakt worden na afloop via e-mail naar je toegestuurd zodat je ze thuis ook kunt maken. En geloof me, dat wil je!

Deze workshop is heel geschikt voor teamuitjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes.