Ontdek de Spaanse keuken tijdens onze Tapas kookworkshop

Waarom kies je voor een Tapas kookworkshop?

  • Ontmoet en ontdek je collega’s in een andere, heel gezellige, setting
  • Behalve het doen een leuke gezamenlijke activiteit zorg je ook voor een diner (2 in 1 dus!)
  • Tijdens het kokkerellen ontstaan vaak mooie gesprekken. De keuken is niet voor niets vaak “the place to be” tijdens een feestje.
  • Ontdek de culinaire kwaliteiten van je collega’s of vrienden.
  • Doe nieuwe culinaire inspiratie op.

Een heerlijke Tapas kookworkshop, gegeven in onze studio in Amsterdam, waarin op zeer informele manier gezamenlijk wordt gewerkt aan een uitbundige maaltijd. Ervaar de heerlijke smaken en geuren uit het zonnige zuiden.

De tapas die jullie gaan maken zijn zeer divers. We houden rekening met de verschillende seizoenen en de verschillende Spaanse streken met hun eigen specialiteiten. Recepten die we in het verleden maakten zijn bijvoorbeeld tortilla, allioli, albondigas of patatas bravas. Er is altijd een goede mix van vlees, vis en vegetarische gerechten dus voor ieder wat wils! Steeds als een gerechtje klaar is wordt deze door de trotse koks geserveerd. Door deze manier van werken ontstaat altijd een fijne informele sfeer waarin iedereen zich thuis voelt en elkaar tegen komt. Met fijne salsamuziek op de achtergrond en een lekker wijntje in de hand kan de avond niet meer stuk. De recepten die jullie tijdens de Tapas workshop maken krijg je via de mail toegestuurd zodat je ook thuis deze zonnige gerechten kunt koken.

Deze Tapas workshop is heel geschikt voor een vrijgezellenfeest, uitje met het bedrijf, teambuilding of familiedag.